ONZE DIENSTEN

ICU Security streeft naar de meest optimale beveiliging voor uw bedrijf en laat niets aan het toeval over. Geen copy-paste standaardoplossingen, maar een gepersonaliseerd beveiligingsplan dat rekening houdt met al uw wensen. Offerte goedgekeurd? Onze ervaren vakmannen steken de handen uit de mouwen voor een onberispelijke installatie. Bij problemen zijn we de klok rond beschikbaar. Ook voor regelmatig onderhoud van alarmsystemen kan u bij ons terecht. Uw veiligheid staat steeds voorop.

Vraag vrijblijvend een offerte
Maak vrijblijvend een afspraak

ALARMSYSTEMEN

Onze stielmannen zetten al ahun expertise in om uw alarminstallatie perfect te monteren.

De juiste certificaten? Uiteraard!

BRANDBEVEILIGING

Wij zorgen dat het vuur u niet aan de schenen gelegd wordt, letterlijk. Onze brandalarmen slaan alarm in het vroegste stadium.

CAMERABEWAKING

ICU Security biedt een breed gamma aan hoogstaande beveiligingscamera’s. Samen zoeken we de beste oplossing voor uw bedrijf.

TOEGANGSCONTROLE

Wij stippelen een elektronisch toegangscontrolebeleid uit, helemaal op maat van uw gebouw: van badgelezer tot vingerscan.

WERFBEVEILIGING

Voorkom diefstal van uw werfmateriaal en planningen die volledig in het water vallen. Wij zoeken de beste oplossing om uw werf te beveiligen.

TRACK & TRACE

Uw wagenpark is een grote investering. Track en trace is dus geen overbodige luxe. Efficiënter werken? Diefstal opsporen? Dubbelcheck!

MISTGENERATOREN

Mistgeneratoren schrikken inbrekers af en doen hen op de vlucht slaan, met geringe of zelfs zonder buit. De ideale aanvulling op uw alarm!

BEVEILIGINGSAUDIT

Veilig werken en alle risico’s buitenspel zetten? Reken op objectief veiligheidsadvies van ICU Security, op maat van uw bedrijf.

DATABEKLEDING

U kan bij ICU Security terecht voor het leggen of vernieuwen van datakabels voor uw netwerk, in verschillende materialen.

ICU Security is uw professionele beveiligingsbedrijf in Antwerpen. Wij werken voor bedrijven, industriële panden, distributiecentra, havens, banken en de diamantsector in België en buurlanden.

EEN GEPERSONALISEERD BEVEILIGINGSPLAN?

Neem contact met ons op