EEN FULLTIME ZAAKVOERDER

Beveiligingsbedrijf ICU Security werd in 2010 opgestart door Peter Henslegers. Met een diploma als industrieel ingenieur in de elektromechanica op zak beschikt hij over de juiste achtergrond om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen. Na een eerste job als projectingenieur, maakte hij de overstap naar security. Een weldoordachte keuze, die al snel zijn vruchten afwierp. Met een grondig inzicht en een diepgaande productkennis ontfermt Peter en zijn team zich over beveiligingsplannen voor industriële bedrijven, distributiecentra, havens, banken en zelfs de diamantsector.

EEN FULLTIME TEAM

Met een gezonde ambitie en een innovatieve blik op de toekomst is ICU Security uitgegroeid tot een professioneel, tienkoppig team. Alle technici hebben de juiste certificaten op zak, waaronder het INCERT kwaliteitslabel. Bovendien worden de laatste trends en ontwikkelingen in beveiliging op de voet gevolgd. Gespecialiseerde opleidingen? Doorgedreven producttrainingen? Dubbelcheck! Voor grote projecten schakelt Peter betrouwbare partners in, waarmee hij al jarenlang nauw samenwerkt. Op die manier kan ICU Security u altijd van dienst zijn, ongeacht uw vraag.

EEN FULLTIME SERVICE

ICU Security werkt op maat van uw bedrijf. Bij elk project komen wij ter plaatse om uw gebouw en/of terrein te analyseren. Wat zijn de valkuilen? Hoe kunnen we ze verhelpen? U ontvangt een gepersonaliseerd beveiligingsconcept in lijn met uw noden en budget. Onze gespecialiseerde stielmannen nemen de montage in handen en werken volgens de Belgische wetgeving. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z en geven ook interne opleidingen aan uw personeel zodat we niets aan het toeval overlaten. Voor al onze klanten blijven we stand-by: 24/24 en 7/7.

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS?

Neem contact met ons op